Jouw lichaam, jouw kracht, jouw bevalling.

Stap voor stap naar je meest ontspannen bevalling voor jou en je baby.

“‘Een enorme aanrader. Ik raad het iedereen aan. Jessica is zo warm is zo lief. Ze stelde mij gerust, zocht alles voor me uit. Het ontbrak me aan niets. Ook voor mijn partner was het super fijn. Het was een geweldige ervaring om Jessica als doula erbij te hebben”

- Elise

Een oase van rust, waar er alle tijd is voor jou 

Wat fijn dat je er bent.

Mijn naam is Jessica en mijn grootste passie is om jou te laten voelen hoe ongelofelijk veel kracht en wijsheid je in je hebt om je kindje met alle liefde die je in je hebt op de wereld te zetten.

Als doula heb ik al veel verschillende bevallingen en reizen naar het moederschap mogen begeleiden. Ik doe niets liever dan dat. Elke geboorte is een uniek en magisch avontuur. Het is een enorme eer om vrouwen te steunen tijdens dit meest intieme en kostbare moment in hun leven. 

Jouw bevalling is van onschatbare waarde!
 
Warmte, geborgenheid, je gezien en gehoord voelen, samen maken we in elk moment het verschil. Bij Mama’s Moments steun ik je tijdens deze reis met al mijn kennis, liefde en aandacht om je gedragen te voelen, zodat je het niet alleen hoeft te doen. 

Vertrouw op jezelf, omringd door de beste steun die je je maar kunt wensen. Want dat verdien je! Samen creëren we jouw meest prachtige bevallingservaring. 

“Ze heeft J. en mij begeleid in de zwangerschap en tijdens de bevalling van Y. Jessica is een mooi en lief mens. Ze helpt daar waar nodig, zoekt dingen voor je uit die je wil weten, stelt je gerust, zorgt ervoor dat je je stoer genoeg voelt om ook daadwerkelijk te gaan bevallen (niet dat je daar een keus in hebt ) en geeft ook nog eens heerlijke massages. Naast dat ze mij geweldig geholpen heeft, heeft ze ook oog gehad voor J. Dat was ook erg fijn, want het was voor hem natuurlijk ook allemaal nieuw. Al met al was het een hele fijne ervaring om een doula te hebben en ik raad het echt iedereen aan! De sluitingsceremonie na de bevalling is mij ook zéér goed bevallen. Dus… aanrader, aanrader, aanrader!”

- Irina

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat ik voor je kan betekenen? Bel gerust of WhatsApp gerust op (06) 225 834 04 of stuur een bericht naar jessica@mamasmoments.nl Je kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier.